Takuu

Takuu on 1v. ja koskee valmistusvirheitä. Takuu ei koske vikoja, jotka johtuvat normaalista kulumisesta. Takuuajat alkavat ostopäivästä. Jälkeenpäin asennetut osat ja varusteet, jotka eivät kuulu Strollan toimitusohjelmaan sekä vaurioituneet ja vuotavat renkaat, venyneet jarru- ja vaihdevaijerit, asennuksen ja säädön aikana rikkoutuneet renkaat ja pinnat jäävät takuun ulkopuolelle. Lisäksi takuu ei kata ruostetta, löysiä ruuveja ja muttereita. Ehtona korvaushakemukselle on pyörän säännöllinen huolto. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toisen henkilön nimiin.

HUOMAA! Takuu on mitätön jos:

Varoitus:

Kun tilaat kokoa itse -paketin, on pyörän oikea kokoaminen ratkaisevan tärkeää. Strolla ei vastaa virheellisestä kokoamisesta ja sen seurauksista.

Toimitusehdot

Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta asiakaspalveluun joko sähköpostitse strolla(at)strolla.fi tai puhelimitse 0445602545.

Strolla ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy strolla.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta strolla.fi toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Toimitustapa ja -kulut: nouto kasattuna 0e, paketti kotiin (Asiakas kasaa tuotteen itse) alk 55e. Toimitusaika on keskimäärin 4-5 viikkoa maksun saapumisen jälkeen. Voit tilata Strollan myös pikatoimituksena (7-10 vuorokautta) 250 euron lisämaksusta. Jos haluat tietää tarkan toimitusajan ennen tilausta, ota meihin yhteyttä osoitteessa strolla(at)strolla.fi Jos haluat ennen tilaamista koeajaa pyörämme, ota meihin yhteyttä osoitteessa strolla(at)strolla.fi

Maksutavat

Strollan tarjoamat maksutavat ovat: Verkklasku, Kotimaiset pankit (OP, Nordea, Danske bank, S-Pankki, POP, Aktia/Säästöpankki, Tapiola ja Handelsbanken), Käteinen ja Lahjakortti